MAKAIO BRASSCHAAT

MAKAIO BRASSCHAAT Makaio Brasschaat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Makaio Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 15:47 Heel lekker en vers, zeker een aanrader !!
7 jul 2022 om 14:17 Om 11u besteld om om kwart na 12 te leveren. Om 12.40u is het geleverd. Eten was echt walgelijk, zat ook echt muffe smaak aan dus na 2 happen de vuilbak in. Voor mij echt nooit meer!
6 jul 2022 om 22:29 Op een vlotte en vriendelijke manier geleverd. Lekker verse combinaties, porties groot genoeg.
3 jul 2022 om 21:03 Heel lekker zoals steeds, later dan gevraagd maar het extra drankje was erg gewaardeerd
3 jul 2022 om 20:31 Een bak vol rijst maar groetjes en saus waren ver te zoeken! Geen aanrader.
2 jul 2022 om 23:30 Altijd even lekker!!
2 jul 2022 om 12:51 Slecht!!! Eten was niet lekker. Geen sushi rijst maar gewone droge witte rijst en de saus was men vergeten. Dus enkel droge rijst met wat opgetrokken blikjes bij elkaar gekieperd. Levertijd zou 40 minuten zijn maar heb meer dan 2 uur moeten wachten?
30 jun 2022 om 20:30 Perfect zoals altijd! Vriendelijke bezorger!
29 jun 2022 om 20:34 Niet onze smaak. Poke bowls waren warm? Rijst en crispy uitjes waren warm. Wij eten poke bowls graag lekker koud. Hebben spijtig genoeg al veel betere pokebowls gegeten. Levertijd was wel perfect!!
28 jun 2022 om 20:39 Ik kreeg tonijn in plaats van tofu... De rijst was niet gaar. Spijtig...
23 jun 2022 om 19:52 Zeer lekkere poké bowls. Verzorgd. Leuk concept: je stelt je bowl altijd zelf samen.
23 jun 2022 om 9:29 Minder dan een uur beloofd maar 1u40 moeten wachten en pas na telefonisch contact. Daar word je niet happy van. Eten had blijkbaar ook lang moeten wachten.